Prosessene med å etablere seg, og å delta på Founders Institute Oslo 2020 Cohorts er i gang. For å lykkes bygge opp en IT-bedrift, et teknologiselskap så trengs det driftige, løsnings-orienterte team-medlemmer.

De som søkes er de som ser muligheter, og har det lille ekstra. Det må være et genuint ønske om å delta i å etablere et selskap som tar sikte på å utvikle den beste løsningen som kan dekke alle tiltenkte, testede og fremtidig innhold, til de formål som er nødvendig.

Felles for alle rollene er engasjement, ståpåvilje, evne til å lytte, forstå og å løse utfordringer. Og viktigst ikke minst, til å stole på.

Vi utvikler dette i sammen, de som blir med blir gitt muligheter til medeierskap, og vi blir enige om avtaleforhold. Målet ditt blir å skape noe som er klart til februar- mars. FI-programmet starter i februar. Du/dere skal bidra til at vi greier det. Heldigvis er det blitt laget gode beskrivelser å rette seg etter, utfordringen blir å gjøre det enda bedre.
Det er en hovedregel, vi skal ha det gøy og trives med det som vi gjør, og vi skal komme godt over ens. Ha takhøyde for humor, være oss selv, by på oss selv og bry oss om teamet, og ikke minst de vi gjør dette for.

Salgs og Markedsansvarlig (CMO)

Det søkes deg som kan kunsten å overbevise, du vet hva som skal til for å lykkes med å selge inn en løsning hos en kunde hvor det er vanskelig å komme inn hos. Vi lurer ingen, vi har et godt produkt. Din utfordring er å få andre til å se verdien i det som skal leveres, slik at kontrakten blir signert.

Du er utadvent og imøtekommende, du vekker tillit og har glimt i øyet og kommer lett i prat med folk.

Du skaper engasjement, vekker oppmerksomhet og skaper nysgjerrighet.

Økonomiansvarlig (CFO)

Det søkes deg som har stålkontroll på tall og Excel, dreven i å bruke Excel som det verktøyet det er, inkludert å lage funksjonelle pivottabeller, dashboards og har innsikt i macro (VBA). Alternativt PowerBI. Om du ikke kan eller har dette, så må du være villig til å sette deg inn i det og lære.

Du vet hvordan man holder orden på prosjektregnskap, kjenner godt til virkemiddelapparatet i Norge og i EU. Du har kjennskap med offentlig forvaltning, innovasjons-kontrakter

CFO er en viktig rolle som vil komme til å lage mye fine diagrammer, bidra til og sørge for at alt underlag til rapportering er i orden.

Investor, støttespiller, bidragsyter

Dere er kanskje de viktigste, da deres jobb er å sørge for at vi kan bli til en virksomhet, skape arbeidsplasser og et solid omdømme. Legge tilrette for, sammen med daglig leder og eiere, og teamet kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere, og litt bedre, for de som trenger det, når de trenger det. http://fnd.uz/dropby